Vállalkozói Szellemű Oktatásért HUB  - Partner kérdőív
Az Entrepreneurship Education HUB célja, hogy Európán belül a vállalkozói oktatásban érdekelt felek legszélesebb körű hálózatát hozza létre, egyben pedig a vállalkozói oktatás (EE) európai referencia szervévé váljon. A projekten belül Közép-Kelet-Európában kialakításra kerülnek az első nemzeti Vállalkozói Szellemű Oktatásért HUB-ok, azzal a céllal, hogy 2020-ra az általános iskolák, középiskolák és szakképzést nyújtó intézmények minimum 25%-ában megjelenjen a vállalkozói oktatás, így segítve a fiatalokat a sikeres munkavállalásban.
start
 
Szervezet/Vállalat/Intézmény neve *

 
Fiatal felnőtteknek szóló programok: Kérjük jelölje be az alábbiak közül azokat a területeket, amelyekkel foglalkoznak a programjaik során

Kérjük , amennyiben nem foglalkoznak fiatal felnőttekkel akkor lépjen át a következő kérdéskörre.

 
Középiskolásoknak szóló programok: Kérjük jelölje be az alábbiak közül azokat a területeket, amelyekkel foglalkoznak a programjaik során

Amennyiben nem foglalkoznak középiskolás korú fiatalokkal , kérem lépjen át a következő kérdéskörre.

 
Általános iskolásoknak szóló programok: Kérjük jelölje be az alábbiak közül azokat a területeket, amelyekkel foglalkoznak a programjaik során.

Amennyiben nem foglalkoznak általános iskolásokkal , kérem lépjen át a következő kérdéskörre.

 
Mióta foglalkoznak a vállalkozási ismeretek oktatásával, kompetenciafejlesztéssel?

Kérjük akkor válaszoljon erre a kérdésre, ha bármelyik eddig említett korosztálynak nyújtanak vállalkozói oktatási programok.
 
Tananyagok, segédanyagok: Kérjük jelölje be az alábbiak közül azokat a területeket, amelyekkel foglalkoznak a programjaik során.


 
Programok finanszírozása: A megvalósuló programokat milyen forrásból finanszírozzák? *

A kérdés célja, hogy tisztább képet alkothassunk a megvalósulós hazai programok finanszírozásáról.

 
Hálózat

Áll-e a rendelkezésükre hálózat? Amennyiben igen, akkor hány régióban/térségben vannak jelen?
 
Oktatók, szakemberek *

Rendelkeznek-e olyan szakemberrel, oktatóval,  aki koordinál, előkészít vagy megvalósít vállalkozói készségek fejlesztését célzó programokat fiatal felnőttek, fiatalok vagy gyerekek számára?

 
Vállalkozói kompetenciák: mely kompetenciák fejlesztését tartja a legfontosabbnak a vállalkozások életében? *


 
Vállalkozói készségek az oktatásban *

Mit gondol arról, hogy a vállalkozói ismeretek oktatása, a vállalkozói készségek fejlesztése hangsúlyosabban beépüljön az iskolai oktatásba?

 
Részvétel a projektben *

Szívesen részt vennének-e a Vállalkozói Szellemű Oktatásért HUB hazai hálózatában?

 
Egyéb javasolt partnerek

Kérjük, amennyiben van olyan szervezet, vállalat vagy intézmény a látókörében, akik aktívan részt vesznek a fiatalok vállalkozói készségeinek, ismereteinek fejlesztésében , akkor itt sorolja fel, hogy felkereshessük őket. Köszönjük!
 
Részletes bemutatkozás

Kérjük amennyiben lehetséges röviden foglalja össze a legfontosabb tudnivalókat az Önök programjával kapcsolatban (Vállalkozói ismeretek és készségek fejlesztése). Időtartam, módszertan, tematika, partnerek.
 
Egyéb megjegyzések, gondolatok

Kérjük amennyiben van további gondolata, javaslata, megjegyzése a vállalkozói ismeretek és készségek fejlesztésével kapcsolatban ossza meg velünk.
Köszönjük, hogy kitöltötted ezt a typeformot.
Most rajtad a sor, hogy elkészitsd a sajátodat — ingyenes, egyszerű és szép!
Készíts egy <strong>typeformot</strong>
Powered by Typeform